Kontakt

Olen Krista Rebane. Mul on 18-aastane töökogemus maailma ühe suurima meediaagentuuri OMD kohalikus esinduses. Saadud kogemustepagasi najal pakun abi  reklaamikampaaniate lähteülesannete püstitamisel, sihtrühma määramisel, meediakanalitega suhtlemisel, meediaplaanide koostamisel ja elluviimisel.

Meediaspetsialistina olen olnud tegev mitmete suurte lansseerimiskampaaniate juures, näiteks Radiolinja muutumine Elisaks, Nordea panga ja ERGO Kindlustuse tulekud Eesti turule.

Valik firmasid, kelle reklaamikampaaniaid olen ellu viinud: Microsoft, McDonald´s, Nissan, Walmark, Viessmann, Siemens, Mepha, Ballantines, MandatumLife, MAX123, Reval Hotels, Tööinspektsioon jpt.

Võta ühendust

+372 5635 5008
krista@meediaplaneerimine.ee

Rebane Consulting OÜ
Registrikood 14552111

Kirjuta mulle